PARTNERS GEZOCHT

Als associate ben jij het gezicht van Isagenix. Jij gaat andere mensen helpen om hun levensstijl te transformeren met de oplossingsgerichte producten. Hoe gaat dat in zijn werk? Als eerste word jij gebruiker van de producten van Isagenix. Wat is jouw persoonlijke doel? Ga ervoor! Wanneer je een positieve ervaring hebt wil je dit natuurlijk het liefst met iedereen delen. Eerlijk en als jezelf vertel je jouw ervaringen met de producten.

Multi level marketing is zo gek nog niet!

Het is eigenlijk heel simpel. Jij gebruikt de producten omdat je een betere gezondheid wil creëren voor jezelf. Je praat erover omdat jezelf enthousiast bent. Net zoals je enthousiast bent over die winkel waar je laatst geweest bent en daar anderen over getipt hebt. (Alleen kreeg je daar niet voor betaald) Jij deelt het product, zij delen het product en dit herhaalt zich continu. Zo groeit jouw klantenkring en help jij mee aan een goede gezondheid van velen en word je beloond naar de energie die jij erin stopt. Moeilijk? Nee, zeker niet. Het product is uitstekend, de ondersteuning is goed, het compensatieplan is transparant. Je kunt zowel parttime als fulltime aan het werk en hiermee financiële onafhankelijkheid creëren.

Succes!

Ben jij ambitieus en geef je veel om jouw gezondheid en de gezondheid van anderen? Kies dan voor een nieuwe uitdaging met Isagenix. Samen met een sterk team zet jij dit product voor een gezonde leefstijl op de markt. Wij helpen je graag op weg. Via zoomcalls, seminars en alle marketing tools in je back-office helpen wij jou met het opzetten van jouw business.