Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing speelt een belangrijke factor in het leven van heel veel mensen. Hoe kom en blijf ik op een gezond gewicht?

Ons doel hierin is om je te stimuleren, motiveren en te helpen om intuïtief te eten (eten op basis van honger en verzadiging) en je relatie met voeding te veranderen. Wanneer je kiest voor Isagenix als onderdeel van een gezonde levensstijl, kies je voor producten die je juiste aanvulling bieden op voedzame en gezonde maaltijden. 

Zo zorgen we ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Komt je energielevel weer in balans en verlies je kilo's en centimeters door je lichaam omtimaal te voeden. 

30 dagen-systeem voor gewichtsverlies

Het Isagenix 30 dagen-systeem voor gewichtsverlies is speciaal ontworpen om met gewichtsverlies te beginnen en je doelstelling te realiseren met een uitgebalanceerde dagelijkse voeding. Het systeem bestaat uit een combinatie van shakedagen en detaxdagen en je kunt het makkelijk aanpassen, afhankelijk van jouw specifieke doelen. Het is absoluut geen 'crashdieet'. Isagenix is ontwikkeld om je te helpen voor je lichaam te zorgen. 

Shakedagen

Op een shakedag eet je een gezonde avondmaaltijd en vervang je de andere twee maaltijden door een IsaLean Shake. Maar dit is niet alles. Als tussendoortje kun je kiezen uit diverse overheerlijke Isagenix-snacks. Bovendien bieden we hoogwaardige supplementen die je stofwisseling en algehele gezondheid ondersteunen en je energieniveau op peil houden.

IsaLean Shakes zijn een handige maaltijdvervanger waarmee je shakedagen snel en makkelijk in je gezonde levensstijl kunt integreren. 

Detoxdagen 

Tijdens de wekelijkse detoxdag drink je 4x per dag Nourish for Life, een natuurlijke drankmix met bessensmaak die een mengsel van B-vitamines bevat om je energieniveau en concentratie op peil te houden. Daarnaast zijn er heerlijke snacks ontwikkeld die je als tussendoortje kunt nemen. Op een detoxdag kun je zelfs chocola eten, zolang het maar een IsaDelight-chocolaatje is. En denk eraan: drink altijd voldoende water. 

Houd je resultaten bij 

In de systeemgids vind je een schema die je helpt met het plannen van je shakedagen en detoxdagen. Gebruik dit schema als leidraad en houd je resultaten bij. Sommige mensen maken ook een foto van zichzelf zodat ze kunnen zien wat ze al hebben bereikt. Je kunt je vorderingen ook bijhouden met de IsaLife app. 

Start je reis met je IsaLife app 

Alles is erop gericht om jou te ondersteunen bij het bereiken van je fysieke- en welzijnsdoelen. Daarom hebben we een handige app ontwikkeld met een voedings- en fitness-tracker, persoonlijke coach en een platform voor productbestelling. 

De app is helemaal gratis en wanneer je je aanmeld, krijg je je gebruiksnaam en wachtwoord en kan je direct aan de slag. 

Wil je precies weten welke producten voor jou het beste resultaat geven? Neem dan contact op met Connie van der Putten via 06 83 16 71 51 of stuur een email naar info@isa-fit.nl. Whatsappen kan ook.