Energy & Performance

Het energy & performance systeem is ideaal om jouw actieve levensstijl te ondersteunen. De wei-eiwitten zorgen voor spiergroei, terwijl de plantaardige cafeïne je een boost geeft wanneer je dat het meest nodig hebt. 

De Energy & Performance producten van Isagenix zijn speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde voeding, die hun fitness prestaties en uithoudingsvermogen willen verbeteren en elke dag vol energie willen leven.

Ook in dit systeem zitten alle vitamines, mineralen en antioxidanten die je iedere dag nodig hebt en je bijna niet meer uit onze dagelijkse voeding kunt halen.

De producten

Houd je resultaten bij

In de systeemgids vind je een schema die je helpt met het verbeteren van je voeding voor je fitnessprestaties en uithoudingsvermogen. Gebruik dit schema als leidraad en houd je resultaten bij. Sommige mensen maken ook een foto van zichzelf, zodat ze kunnen zien wat ze al bereikt hebben. Je kunt je vorderingen ook bijhouden met de IsaLife app. 

Start je reis met je IsaLife app 

Alles is erop gericht om jou te ondersteunen bij het bereiken van je fysieke- en welzijnsdoelen. Daarom hebben we een handige app ontwikkeld met een voedings- en fitnesstracker, persoonlijke coach en een platform voor productbestelling. 

De app is helemaal gratis en wanneer je je aanmeld, krijg je je gebruikersnaam en wachtwoord en kan je direct aan de slag. 

Wil je precies weten welke Isagenix producten voor jou het beste resultaat geven? Neem dan contact op met Connie van der Putten via 06 83 16 71 51 of stuur een email naar info@isa-fit.nl. Whatsappen kan ook.